Brillenglazen

Welke soorten brillenglazen kan Speclux aanbieden? #

Speclux kan u brillenglazen van verschillende soorten en sterktes aanbieden, waaronder: Digital Freeform multifocale glazen, leesbrillen glazen, vertebrillen glazen en zonnebrillen glazen, gepolariseerde glazen, meekleurende glazen.

Wat is ‘Digital Freeform multifocale glazen’? #

Digital Freeform multifocale glazen zijn hightech brillenglazen die comfortabel dichtbij en veraf kunnen zien. Het is comfortabeler, helderder en heeft een breder gezichtsveld dan traditionele multifocale brillenglazen. Speclux biedt een verscheidenheid aan series multifocale brillenglazen, waaronder: Universeel serie, Office serie, Sport serie, Autorijden serie.

Wat is een leesbril? #

Als je lezen of zien steeds moeilijker wordt, moet je in ieder geval een leesbril dragen. Speclux kan je voorzien van de meest geavanceerde Digital Freefrom leesbrillen en asferische leesbrillen. Het is comfortabeler, helderder en dunner dan gewone leesbrillen glazen.

Wat is enn vertebril? #

Als je moeite heeft om ver weg te zien, maar geen problemen heeft met lezen en dichtbij kijk moet je een vertebril dragen. Speclux kan je voorzien van Digital Freefrom vertebril glazen. Het is comfortabeler, helderder en dunner dan gewone vertebril glazen. Speclux biedt ook brillenglazen voor studenten, het kan de verdieping van uw oogsterkte effectief vertragen. Het is vooral geschikt voor kinderen en tieners onder de 25 jaar.

Wat is een blauw licht filter bril? #

Met de populariteit en explosie van verschillende elektronische displayproducten, waaronder computers, mobiele telefoons, tablets, tv’s, enz. We besteden elke dag meer en meer tijd aan het gebruik van deze elektronische displayproducten en tegelijkertijd hebben onze ogen steeds meer last van schadelijke blauw licht van deze elektronische displayproducten en schadelijk blauw licht van natuurlijk licht. Daarom is het zeer noodzakelijk om onze ogen te beschermen met een blauw licht filter bril.

Zonnebrillen glazen #

Wij bieden ook een verscheidenheid aan soorten en prestaties van zonnebrillen glazen. Of u nu een zonnebril op sterkte of zonnebril zonder sterkte nodig heeft, of gepolariseerde zonnebril, meekleurende zonnebril en meer.

Wat zijn gepolariseerde zonnebrillen? #

Gepolariseerde zonnebrillen blokkeren of beschermen de zonnestralen en reflecties beter dan traditionele zonnebrillen, die uw ogen beter kunnen beschermen tegen zonnestralen en UV-straling, waardoor u gezonder, veiliger en comfortabeler bent. Geniet van het buitenleven. Gepolariseerde zonnebrillen zijn bijzonder geschikt voor alle vrijetijdsbestedingen, sporten en autorijden in de buitenlucht.