Oogmeting

Voordat u een bril op sterkte bestelt, moet u eerst uw ogen laten testen,  zodat u een nauwkeurig sterkte kunt krijgen en dan weet u wat voor soort bril u moet bestellen. Omdat op uw sterkte gedetailleerde receptgegevens staan ​​over uw gezichtsvermogen en de informatie die u nodig heeft om online een bril te bestellen.

Heb ik een bril nodig? #

Ja, een bril wordt niet alleen gebruikt om het zicht te corrigeren, een bril is ook een onmisbare optie om uw ogen te beschermen tegen blauw licht en ultraviolette stralen,  een bril is ook een modieuze optie voor moderne mensen. Iedereen heeft keuze voor zichzelf een of meerdere brillen bestellen in verschillende  situaties kunnen gebruiken. Als je veel achter de computer werkt, heb je een anti-blauwlichtbril nodig om je ogen te beschermen. Als u vaak voor langere tijd rijdt, heeft u een verkeer bril nodig die  zorgt voor dat u makkelijkeren veiligst reidt. Als u merkt dat u niet meer duidelijk kunt zien als vroeger, of zelfs met veel moeite en droge ogen krijgt, dan heeft u een hightech bril op sterkte nodig. Dus of u nu wel of geen zichtproblemen heeft, u moet een of meerdere brillen op sterkte of zonder sterkte hebben, uiteraard met een zonnebril.

Hoe krijg ik mijn sterkte? #

U kunt een oogmeting laten doen bij de optiek winkel. Dan krijgt u een oogmeting resultaat en de gegevens die u nodig heeft om een ​​bril online te bestellen.

Werkt mijn oude sterkte nog? #

We raden u om elke twee jaar een oogmeting laten doen, als u merkt dat u niet kunnen scherp zien, moet u een afspraak maken voor een oogmeting. 

Kan Speclux een oogmeting voor mij testen? #

Speclux biedt geen oogmeting, we raden u aan een oogmeting te laten doen bij uw plaatselijke optiek winkel.

Wat voor soort brillen kan ik bij Speclux bestellen? #

Speclux verkopen bijna alle soort monturen en sterkte.