Onze kwaliteit

Bij Speclux streven we naar de beste kwaliteit en de meest gunstige prijzen. We streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden en hopen ook de meest waardevolle online brillenwinkel voor consumenten te zijn.

Onze brilmonturen
Al onze brilmonturen worden ontworpen door onze professionele ontwerpers en combineren esthetiek en ergonomie perfect.

Nadat het ontwerp is voltooid en er enkele prototypes zijn gemaakt en getest, kiezen we voor massaproductie met hoogwaardige acetaatvezels en hoogzuiver titanium. Acetaatvezel is een hypoallergene grondstof gemaakt van hout en katoenvezels. Titanium metal zijn lichtgewicht, duurzaam, nikkelvrij en corrosiebestendig, waardoor ze zeer geschikt zijn voor het maken van brillen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de bril. Ze zijn zeer betrouwbaar! Om de hoogwaardige kwaliteit en comfort van de producten te waarborgen, worden de precisieonderdelen van het productieproces vervaardigd met geavanceerde digitale en laserapparatuur, terwijl andere onderdelen volledig met de hand worden gemaakt.

Onze glazen
Alle materialen voor onze glazen zijn gemaakt van hoogwaardige organische monomeren om uitstekende kwaliteit en prestaties te garanderen.

Aangepaste glazen
Onze multifocale glazen en alle aangepaste glazen worden ontworpen en geproduceerd met geavanceerde Freeform-technologie en hoogwaardige Duitse apparatuur, waardoor hoge precisie en comfort van de glazen worden gegarandeerd.

Glazensterkte
We kunnen glazen leveren en aanpassen voor bijna alle sterktes.

Comfort
We bieden glazen met verschillende ontwerpen en prestaties, variërend in comfort en prijs, om aan verschillende marktbehoeften te voldoen.

Coating
We bieden coatings voor verschillende doeleinden en prestaties, waaronder HMC, Super hydrofobe laag, Super blauw licht filter, Super definitie & Super anti-reflectie.

Kleur
Wilt u een hoogwaardige zonnebril? Zonnebril glazen zijn ongetwijfeld zeer belangrijk, we kunnen zonnebrillen op maat maken voor bijna alle sterktes en soorten. We bieden glazen in verschillende populaire kleuren, waaronder bruin, bruin contrast, grijs, groen, enzovoort.