Bestellen

Bij Speclux is het makkelijk om een ​​bestelling te plaatsen voor de bril die u nodig heeft.

Hoe bestel ik een Speclux bril? #

Bij Speclux heeft je de volledige vrijheid om een ​​bril te maken die bij je past volgens uw brilrecept en behoeften. Of het nu gaat om brilmonturen of lenzen, Speclux heeft altijd meer en betere mogelijkheden. Je kunt op elk moment een bestelling plaatsen, het duurt maar een paar minuten, het is heel makkelijk, je kunt volop genieten van het plezier van een bril. Vergeleken met het kopen van een bril in een optiekwinkel bespaart je een enorme som geld, het bespaart je ook kostbare tijd en energie en krijgt je een uitstekende productkwaliteit en service.

Hoe kies ik het juiste brilmonturen voor mij? #

Afhankelijk van uw gezichtsgrootte, maar ook van uw hobby’s en temperament, kunt je de maat, vorm en kleur van het brilmontuur kiezen. Ook kunt je ons 3D online passysteem gebruiken om tegelijkertijd te passen en is het eenvoudig om het meest geschikte brilmonturen voor je te kiezen.

Hoe kies ik brillenglazen? #

Je kunt het type glazen selecteren op de glazenkiespagina en uw brilreceptgegevens invoeren, de prestatie van de glazen, de coating van de glazen, het type en de kleur van de zonnebrilglazen kiezen, evenals het comfort en de dikte van de glazen. Speclux kan je bijna alle functies, alle sterkte en alle prestatieglazen bieden om aan de individuele behoeften van verschillende klanten te voldoen.

Wordt de bril die ik heb besteld met een brillencase geleverd? #

Speclux brillen worden standaard zonder brillenkoker geleverd om de prijs van de bril zo laag mogelijk te houden. Heeft je een brillenkoker nodig? We hebben meerdere hele mooie brillenkokers die je samen kunt kopen. 

Kan ik meerdere brillen tegelijk bestellen? #

Bij Speclux kunt je per bestelling maximaal 3 brillen kopen. Als er meer dan 3 glazen in een bestelling worden besteld, kan de bestelling helaas niet worden geretourneerd.

Worden meerdere brillen voor dezelfde bestelling samen verzonden? #

Ja, alle artikelen in dezelfde bestelling worden samen naar je verzonden.